Trumpos istorijos

DŽIUGAS JUODKAZIS

Gruodžio mėnesio ketvirtą dieną

Vienas individualios įmonės savininkas jautėsi labai vienišas. Ir tikrai, dabar nieko jau čia nepakeisi.

Kruopšti moteriškė

Tądien buvo sekmadienis ir kruopšti moteriškė sugalvojo nueiti į bažnyčią. Taip ilgai ruošėsi, kad mišios baigėsi. Taigi, nusprendė, kad jau pradėjo – reikia ruoštis toliau. Kai pagaliau baigė – pasijuto labai pavargusi ir nuėjo miegoti.

Piktas ir pasiutęs

Piktas žmogus nešiojosi sunkų akmenį kišenėje ir dažnai juo naudojosi. Kartą gatvėje sutiko pasiutusį šunį ir tuomet abu ilgai žiūrėjo vienas kitam į akis. Piktas žmogus labai apsidžiaugė pamatęs piktą šunį, tos laimės apimtas, puolė ir įkando jam į koją. Nuo tada visai pasiuto piktas žmogus ir ėmė elgtis netinkamai.

Laiminga mergina

Eidama pirkti juodojo šokolado su razinomis, pamatė reklaminę nuotrauką ir užsigeidė naujos šukuosenos. Oi, nelengva šiais laikais jaunai merginai taip paprastai sužinoti – ko iš tiesų gyvenime nori.

Vieniša našlė

Po pietų susiruošė išsitrinkti galvą. Bandė atidaryti vonios kambario duris, bet jos buvo užrakintos. Tada našlė atsigulė į lovą ir ilgai svarstė: kas, – tokiu netinkamu metu, – galėjo užsidaryti jos vonioje?

Baltųjų pupelių problema

Robertas išsivirė puodą baltųjų pupelių. Vieną lėkštę suvalgė ir nebežinojo, kur dėti likusias. Tada išėjo į prekybos centrą stiklainio, bet pakeliui sutiko piketuotojus už lygias teises ir ilgai visi kartu rėkė kovos už lygias teises šūkius. Grįžęs namo išsikepė kiaušinienės ir daugiau apie pupas nebegalvojo.

Rašyti komentarą

Turite prisijungti, jei norite komentuoti.