Pamylėjau TV žvaigždę (ankstesniame gyvenime)

Didžiojoje Britanijoje nuo 1979 metų leidžiamas nepraustaburniško humoro komiksų žurnalas „Viz“, kuriame daugiausia šaipomasi iš geltonosios spaudos populiariausių temų ir žanrų (karališkosios šeimos gyvenimo peripetijos, žvaigždžių gyvenimo užkulisiai, „kuluarai ir buduarai“, sensacingi „atradimai“, seksualinio gyvenimo patarimai ir „mados“, psichologiniai asmenybių testai), reklaminių klišių, populiarių masinio skonio televizijos laidų ir t. t. Kiekvienais metais išleidžiamos labiausiai vykusių tų metų „Viz“ parodijų ir satyrų rinktinės, savotiški absurdo dvasios persmelkti „išvietės skaitiniai“. Siūlome susipažinti su keliais gana tipiškais šio komiksų žurnalo „kūrybos“, supinančios fikciją ir realybę, pavyzdžiais.

 

Pamylėjau TV žvaigždę

(ankstesniame gyvenime)

 

Ronas Thompsonas (46), autobuso vairuotojas iš Berkšyro, dievagojasi pergulėjęs su gausybe gražiausių pasaulio moterų (tarp jų, pavyzdžiui, ir su žavingąja TV žinių pranešėja [BBC darbuotoja] Esther Rantzen) – ankstesniuose savo gyvenimuose. Seksualinius savo žygius jis išklojo ką tik parengtoje stulbinančioje knygoje. Joje Ronas atskleidžia, kaip per ankstesnius įsikūnijimus žemėje susipažino ir pasimylėjo su visu pulku žymiausių gražuolių: garsiausiomis manekenėmis, kino aktorėmis, televizijos laidų vedėjomis ir grožio karalienėmis. Per daugybę ankstesnių savo gyvenimų Ronas turėjo jas visas! Šioje – išskirtinėje – knygos ištraukoje jis atlapaširdiškai dalijasi prisiminimais apie pašėlusios aistros naktis su patraukliausiomis pasaulio moterimis.

 

Aš visada tvirtai tikėjau reinkarnacija, o būdamas karštas spiritizmo gerbėjas ir pasižymėdamas nemenkomis psichinėmis galiomis galiu kuo aiškiausiai prisiminti net prieš šimtus metų įvykusius savo įsikūnijimus žemėje.

Štai mano siela kuo ryškiausiai mena, kaip prieš daugelį amžių buvo įsikūnijusi į keliaujantį egiptiečių pirklį.

 

Gyvatė

 

Vieną dieną dykumoje prijojau oazę, tad sustojau joje pagirdyti kupranugario. Oazėje stirksojo palapinė, taigi įlindau į ją paklausti, ar niekam nereikia mano kilimų. Palapinėje gulėjo kažkoks turtuolis, apsuptas tuzino moterų, kurios tepė jį aliejais ir penėjo vynuogėmis. Paskui viena iš tų moterų pradėjo erotiškai šokti, ir jai šokant gyvatė rangėsi jos kūno linijomis. Nors tada to nesupratau, dabar esu įsitikinęs, jog ta moteris iš tikrųjų buvo ne kas kita, o televizijos laidų vedėja Esther Rantzen, kuri kažkuriame iš ankstesnių savo gyvenimų, be jokios abejonės, buvo egiptietė šokėja.

 

Bamba

 

Gelsvoje laužo šviesoje tobulų formų jos kūnas šmėkščiojo pro plonytį šilkinį sarį. Prašmatnus brangakmenis žėravo jos bamboje. Įsigeidžiau jos labiau už viską pasaulyje. Paskui ji paėmė mane už rankos ir nusivedė į palapinę netoliese, kur buvome vienudu. Pakerėtas jos žvilgsnio gulėjau nejudėdamas, kol ji rengėsi, o paskui atsidavė neskubiems mano kūno tyrinėjimams.

 

Nuogybė

 

Galų gale mūsų kūnai susiglaudė, ir ten, po žvaigždėmis, ji atsidavė man. Tą naktį mylėjomės kokį šimtą kartų, kol galiausiai užmigome. Kitą rytą nubudęs jos neberadau.

 

Mano

 

Gal kiek ironiška, kad mano ir Rantzen keliai šitaip susibėgo ankstesniuose gyvenimuose. Galimas daiktas, man tiesiog pasisekė, bet panašiu būdu susipažinau su ištisa plejada ryškiausių žvaigždžių; tarp jų ir su TV bei radijo veikėja [BBC ir ITV darbuotoja] Gloria Hunniford.

 

Troškimai

 

Glorią sutikau XIX amžiuje, dirbdamas sodininku didžiuliame užmiesčio dvare. Manau, kad per ankstesnį įsikūnijimą ji buvo ištekėjusi už to dvaro prievaizdo. Nelaimei, tarnaudamas armijoje jis patyrė sužalojimų, todėl buvo nepajėgus išpildyti seksualinių Glorios troškimų.

 

Kaitra

 

Vieną alsią vasaros dieną plušėjau girioje, ir staiga išdygusi ji prisėdo šalia. Po kurio laiko prabilo ir, nors tada nesupratau, vėliau jos išskirtinį šiauriečiams airiams būdingą akcentą atpažinau, per 2-ąją radijo programą išgirdęs vieną populiarią muzikinę laidą.

„Tu, regis, įkaitęs“, – pasakė Gloria. Prakaitas varvėte varvėjo nuo pusnuogio mano kūno. Medžius guldžiau milžinišku kirviu, tačiau jos akys krypo į kitą mano turimą įnagį. „Niurktelkim abudu ežeran“, – pasiūlė ji.

Kai plaukėme dviese, girdėjau bangeles plekšenant į josios nuogybes. Paskui prigulėme ant žolės nudžiūti. Kaitrūs saulės spinduliai slidinėjo dailiomis josios meilės kalvelėmis. Gloria pasisuko į mane ir švelniai šnibžtelėjo į ausį: „Būki su manim švelnus.“

 

Kūnai

 

Mylėjomės, atrodė, amžinybę. Dieną keitė naktis. Aš praradau laiko pojūtį. Buvo tamsu, o paskui vėl šviesu, kai mūsų kūnai liejosi vienas į kitą. Nieko panašaus anksčiau nebuvau patyręs. Mes nepaliovėme dar keliolika dienų, kol galiausiai pabaigę, visiškai išsekę susmukome pasliki. Vėliau Gloria dar daug daug kartų buvo užsukusi pas mane į medkirčio būdelę, ir aš niekada nepamiršiu tų aistringų drauge su ja praleistų dienų ir naktų.

Nedaug vyrų gali pasigirti mylėjęsi su [žurnaliste, BBC darbuotoja] Angela Rippon. Tiesą sakant, ne visai tikslu būtų teigti, kad ir pats su ja mylėjausi, nes šį žygį atlikau ne dabartinis aš, o viena iš mano ankstesniųjų inkarnacijų, ir ne bet kokia, o pats lordas Nelsonas.

 

Mūšiai

 

Turbūt tai žinomiausias iš visų mano įsikūnijimą, mat būdamas Nelsonu jūrų mūšiuose pasiekiau daugybę pergalių ir tapau tautos didvyriu. Būtent tada pirmąkart sutikau Angelą Rippon, arba [XVIII a. modelį ir aktorę] Emmą Hamilton, kaip ji buvo žinoma tais laikais.

 

Karštis

 

Mūsų romanas buvo karštas. Jūroje bemiegėmis naktimis be galo jos ilgėdavausi vienišas sūpuodamasis savo hamake. Bet laiko, praleisto drauge su ja, niekada nepamiršiu. Kaip Nelsonas mūšiuose patyriau daugybę sužalojimų, tačiau galiu jus užtikrinti, kad mano stovylas visada stovėjo kaip stovėjęs.

 

Aistra

 

Mes mylėdavomės su įsišėlusios jūros aistra, o paskui gulėdavome šalia kaip du bures nuleidę laivai, siurbdamiesi į kits kito akių gelmes. Buvome beviltiškai įsimylėję, ir aš iš tikrųjų labai gailiuosi, kad žuvau Trafalgaro mūšyje, šitaip nutraukdamas mūsų nepakartojamą ryšį.

 

Kitame numeryje – „Iš kūno išsilaisvinusios sielos nuotykiai“. Šioje knygos ištraukoje Ronas atskleis, kaip pasitelkus meditaciją galima „išlaisvinti“ sielą iš kūno ir patirti seksualinių nuotykių su dauguma šių dienų garsenybių.

 

 

Ar tu seksualus?

Vyrukai, pagaliau pasitaikė proga tai išsiaiškinti!

 

 

Kas vyrus daro seksualius? Koks tas gyvybiškai svarbus ingredientas, užvedantis moteris? Ar tai – šukuosena? O gal akys? O gal kelnių fasonas? Netgi ekspertai negali duoti tvirto atsakymo.

Vyrukai, štai jums proga išsiaiškinti, kokio jūs seksualumo. Tiesiog pasirinkite po vieną atsakymą iš toliau pateikiamų klausimų, susumuokite balus ir išmatuokite savo seksualumą mūsų ekspertų seksualumo barometru.

 

1. Tavo kelnės yra:

a) dukslios aplink liemenį;

b) patogios;

c) ankštos ir viską aptempiančios.

 

2. Ką tu rūkai?

a) Ne cigaretes;

b) paprastas cigaretes;

c) užsienines cigaretes.

 

3. Eidamas į stotelę pamatai, kad tavo autobusas tuoj nuvažiuos. Tu:

a) lėksi paknopstom;

b) žingsniuosi link jo, tikėdamasis suspėti;

c) sustosi ir prisidegsi cigaretę.

 

4. Eidamas nusipirkti laikraščio…

a) skubėsi net pasišokinėdamas;

b) eisi vidutiniu žingsniu;

c) žengsi lėtai, pasilinguodamas į šonus.

 

5. Nutaręs pavalgyti mieste, tu vyksi:

a) autobusu Nr. 14;

b) taksi;

c) akį rėžiančia sportine mašina riaumojančiu varikliu.

 

6. Restorane padavėjas tau siūlo pirmą patiekalą. Ką pasirinksi?

a) Dubenėlį žirnių sriubos;

b) porą ant lengvos ugnies virtų kiaušinių;

c) didžiulę sultingo meliono riekę.

 

7. Vieną rytą pabundi jausdamasis seksualus. Ką darysi?

a) Atsikelsi ir įlįsi į šaltą vonią;

b) miegosi kaip miegojęs;

c) nueisi į parduotuvę ir nusipirksi odines trumpikes.

 

8. Kine su drauge žiūri filmą. Ką veiksi per pertraukėlę?

a) Nueisi į tualetą;

b) nusipirksi ledų ant pagaliuko;

c) užsidėsi akinius nuo saulės.

 

9. Kuriuos iš šių gyvūnų norėtum laikyti namuose?

a) Papūgą;

b) mažiuką žiurkėną;

c) kelis stambius šunis.

 

10. Kiek porų apatinių apsimautum važiuodamas į žvejybą?

a) Daugybę šiltų vilnonių apatinių;

b) nedaug apatinių;

c) jokių apatinių.

 

Atsakymų balai: a) – 1 balas; b) – 2 balai; c) – 3 balai.

 

JŪSŲ SEKSUALUMO BAROMETRAS

Mažiau nei 10 balų – esate nuobodus slunkius;

11–20 balų – vidutinybė;

21–29 balai – esate patrauklokas;

30 balų – jergutėlyčiau!

 

 

Iš: Anus Horribilis: A year of stuff to read on the thunderbox. London: Dennis Publishing, 2011

Parinko ir vertė A. P.

 

Rašyti komentarą

Turite prisijungti, jei norite komentuoti.