PETRAS RAKŠTIKAS

Zodiako ženklai

Avinas. Toks karšto būdo vyras, kuris užsimerkęs daro vaikus. Kai jo spermos lygis kritiškai nukrenta, vaizduojamas kaip išsižiojęs, išsprogtakis garbanius su ragais, žiūrintis į pakabintą virš lovos veidrodį su šviesia ateitimi už nugaros. Labai mėgstamas Gruzijoje, Armėnijoje, Graikijoje. Gimęs po ugnies ženklu, vartojamas liaudies švenčių metu uždarose grupėse smulkiai supjaustytas, ant iešmų suvertas ir iškeptas su svogūnais, su dainomis ir su vynu.

Jautis. Vyrai jaučiai gyvena su karvėmis, o moterys jaučiai – su padidėjusiomis pieno liaukomis. Seniau jaučiais arė žemę, o dabar įdarbino bankuose, kur veterinarai iš jų siurbia spermą su rūkstančiomis cigaretėmis dantyse, su baltais chalatais ir be jokių jausmų veiduose apvaisina eilėmis sustojusias karves. Jautis vaizduojamas Šiaulių miesto herbo apačioje kaip patinas galiūnas po meška (pagal Viliaus P. raštiškus parodymus – moteriškosios giminės) šalia saulės dešinėje pusėje.

Dvyniai degtinę užsigeria alumi, todėl vaizduojami su dviem viena už kitą kvailesnėmis galvomis, kurias abi rytais taip skauda, kad susidaužia tik pabudusios, išgeria ir geria tol, kol nebeskauda. Tada į pasaulį žiūri keturiomis. Gebėdami plačiai iš įvairių kampų stebėti aplinką, labai tinka būti vadovais, kurie veda, veda pavaldinius ir niekada neatveda prie liepto galo. Dažnai vaizduojami herbuose kaip dvigalviai ereliai su nupudruotomis nosimis. Dvyniai masiškai yra padirbinėjami ant pinigų.

Vėžiai labai jautrūs ir susijaudinę greitai paraudonuoja. Jie labai keistai dauginasi. Vėžienė prie vėžio artinasi žiūrėdama į žnyplėse laikomą specialų sueities veidrodėlį. Vėžiukus vėžys daro apimtas erotinio sapno transo. Kad sueities metu prabudęs vėžys neišsigąstų, neatšoktų atbulas, neišdegtų akių ir nesusižeistų, vėžienė prieš tai jį tris paras smaugia žnyplėmis, o kai užmigdo, dar ir prirakina prie guolio. Vėžys gerai sutaria su mergele, jaučiu, liūtu. Ypač mėgsta varles. Vaizduojamas su žnyplėmis, o jeigu be žnyplių, tuomet reikia kreiptis į šeimos gydytoją.

Autoriaus piešinys

Autoriaus piešinys

Liūtas. Šis gyvulys yra žvėrių karalius, todėl visi horoskopų gyviai turi be išlygų klausytis jo paistalų ir tylėti. Karalius labai bjaurus, kai prisigėręs kraujo išsiima klausos aparatus iš ausų, spaudo letena ant kelių padėto bajano klavišus ir, iššiepęs nuo gimimo, nuo užkandos nevalytus dantis, riaumoja, stebėdamas, ar teisingai žvėrys jo klausosi. Liūtas vaizduojamas taip, kaip nupasakota. Jam patinka, kai sugyventinė guli po šluota. Tada su ja nugyvena ilgus, vaisingus, džiaugsmingus ir kitokius metus, kurie vis tiek kada nors baigiasi.

Mergelė. Tai svarbiausias reklamos darbuotojo darbo įrankis. Dažniausiai vaizduojama kaip nepasotinama persiėdusio patino draugė, po neeilinio romano su jo viršininku išlikusi nekalta, grakščių formų ir su juodosiomis skylėmis vietoj akių. Moterys mergelės mėgsta kartimis pasiremdamos karstytis karjeros laiptais ir viliojančiai žiovaudamos priešais fotoaparatus sugeba patekti ant žurnalų viršelių, kurių pavadinimai prasideda P raide. Pvz.: ,,Panelė“, ,,Playboy“. Vyrai mergelės apsimetinėja kitokie, bet panų taip pat visokių turi: su ūsais, su barzdomis arba ir visai be nieko. Senovėje mergelės ligi vestuvių stengėsi likti skaisčios, bet dabar šios pastangos nunyko dėl naujai atsiradusio papročio sekso paskirties parduotuvėje pirktas prekes išbandyti vietoje, o ne interneto svetainėje.

Svarstykles sugalvojo dvynės Seserys Svarstyklės, kurios liudijo mačiusios, kaip dvi moterys viena kitai įrodinėjo, kuri iš jų lengvesnė. Sunkesnioji iš ryto išgėrė buteliuką vidurius laisvinančių vaistų ir per dieną taip ženkliai suplonėjo, kad, audroms pilve nurimus, nuo unitazo atsistojusi eiti turėjo sijoną du kartus apie pilvą apsivynioti, kad tas nenusmuktų. Ta, kur pradžioje buvo lengvesnė, tapo sunkesnė. Tada ji nieko nelaukusi įsikišo pirštą į gerklę ir vėmė, žiaukčiojo, kol vėl tapo lengvesnė už konkurentę, kuri nusiavė aukštakulnius, pirstelėjusi iš paskutiniųjų, basa šoko aukštyn, metė ant žemės nosinę ir nusispjovė ant jos 25 kartus greitai bei dar 26 kartus labai lėtai ir lėtai, lėtai pakilo virš tos, kuri tapo sunkesnė. Ši, vyrų plojimų skatinama, pavyzdingai ilgai mėtė, mėtė, nusimetė viršutinius rūbus, pakilo virš spjaudalės ir buvo tvirtai vyrų žvilgsnių lengvesne laikoma, kol kita greitai nusimetė viską, ką turėjo, o kai liemenėlės akinius užkabino pirmam išsižiojusiam, nugalėjo konkurentę ir pakilo virš jos. Paverkusi, bet nė kiek ženkliau nepalengvėjusi, priešininkė nusimovė aukso žiedus, išsitraukė auskarus, auksu apvilktus krūminius išsirovė ir papirko vyrų stebėtojų komandą. Jos pasiekimai būtų buvę įrašyti į Gineso knygą, bet pralaimėjusioji išsitraukė peilį, nusipjovė liežuvį ir akivaizdžiai pakilo visų ginčo stebėtojų akyse virš bedantės, kuri išsigandusi kraujo apalpo ir, nuslydusi nuo svarstyklių, nukrito pirmam pasitaikiusiam vyrui ant galvos. Tas rankas išskėsti spėjo, bet silpnas pasitaikė, nesulaikė, nepagavo ir žuvo abu mirtiname glėbyje susikabinę. Svorio netekusi svarstyklių lėkštė šovė į dangų kaukdama, pasivartė, pasivartė ir krito, kirto užpakalį visiškai nepagydomai susitrenkusiai beliežuvės vėlei, kuri į dangų bekylanti buvo nublokšta į pragarą. Svarstyklės vaizduojamos kaip akis, ausis užsirišusi moteris, kuri neva nieko nematė, negirdėjo. Svarstyklės labiausiai yra paplitusios tarp pardavėjų moterų, o tarp vyrų – pirkėjų.

Skorpionas. Tai toks vėžys pasileidėlis, kuris išlipęs iš Ventos svetimoteriavo atbulas, nusitrenkė į dykumą ir šiltai įsikūręs pasipiršo barškuolei, pirmos nakties nesulaukusi ji taip jį išbarškino, kad atsibudęs po kelių tūkstančių metų labai keistai jautėsi: maudė šonus, pykino, buvo pakeitęs vardą, judėjimo kryptį, o tai, ką Ventoje slėpė tarp kojų, stirksojo net virš galvos. Skorpionas vaizduojamas su ilgais plaukais prieš vėją švilpiniuojantis dainelę „Wind of Changes“ ir vis pasiklausantis, ar kas pasikeitė.

Šaulys. Po ugnies ženklu gimęs šaulys daug laksto, bet neatvėsta. Nesilaiko taisyklių, brakonieriauja. Turi tik vieną strėlę, todėl nepataikęs arba tik sužeidęs auką turi ją pasivyti ir ištraukti strėlę, kad vėl galėtų šauti. Nudobęs žvėrį, šaulys siunčia žinutę Lupikui Tupikui: ,,Turiu sumuštinį su kailiuku.“ Tada atvažiuoja toks dvikojis briedis su riešuto galva, sumoka šauliui, atsitūpęs su meile nulupa, sutvarko žvėrieną ir realizuoja kaip kiaulieną. Pusiau gyvulys, pusiau žmogus, šaulys vaizduojamas su lanku šaudantis žvaigždes. Taip vaidindamas kvailį jis slepia savo slaptą pragyvenimo šaltinį, iš kurio kumpius, dešras ir vyniotinius traukia verslo partneris Lupikas Tupikas ir realizuoja prekybos tinkle ,,Kiaulės“.

Ožiaragis. Tai toks labai didelis ožys, kuris mėgo vyną. Vaizduojamas kaip ir visi ožiai, tik su vienu ragu ant kaktos (vedybinio gyvenimo reliktas). Antrą ragą nusilaužė po to, kai antrą kartą sužinojo, kad žmona turi nepataisomą įprotį daryti tai, ką darė pirmą kartą. Nulaužtą ragą naudojo vynui įsipilti. Kai vynas apsemdavo iltinius, užsimaudavo jį ant savo slapuko, užsiropšdavo ant baro, šokdavo Australijos aborigenų vaisingumo dievukų šokius, vaišindavo ožkas, kol tos apsivaisindavo ir čia pat apsiožkuodavo. Jei ožkos ožiuodavosi ir neapsivaisindavo, tada pildavo į vyną degtinę, likerį, nuo kurių viskas vykdavo pagal ožiaragio planą.

Vandenis yra toks vyninės veikėjas, kuris vandeniu skiedė vyną darbo metu ir nuo vieno padoraus santechniko gavo į kailį. Santechnikas labai darbštus pasitaikė, tai dar ir spyrė į lempą (12 kartų), kol pataikė. Kai lempa sudužo ir pradingo šviesa, santechnikas įkišo tą veikėją į vamzdį, išsitraukęs darbo įrankių dėžę sriegikliu užsriegė galą, apvyniojo pakulomis ir užsuko čiaupą. Vandenis pagal parodymus vaizduojamas kaip dvigalvis. Ant galvų jam užmautos dvi karūnos, kurios simbolizuoja už karštą ir šaltą vandenį prisuktas sąskaitas.

Žuvis. Bekojė būtybė, mėgstanti šaltus vandenis su visais patogumais. Vaizduojama skardinėje arba plastikinėje taroje su aliejumi arba pomidorų padažu. Garbinama ištisus metus nuo neršto ligi galiojimo datos (žr. ant pakuotės). Saugoma gamtos apsaugos inspektorių su naktinio matymo žiūronais, su žaliomis uniformomis ir su žvėriškomis baudomis. Patekusi į šiltą vietą greitai genda.

 

Rašyti komentarą

Turite prisijungti, jei norite komentuoti.