Idiotizmai

TOMAS ARŪNAS RUDOKAS

Jeigu ir toliau šitaip „eisime“ į ES – su jos direktyvomis ir normatyvais, Lietuvoje lietuviai taps mažuma. Šauni perspektyva, ar ne?! Reikia padėkoti mūsų Seimui ir Vyriausybei, bet taip pat ir absoliučiai nenuovokiam jaunimui, suviliotam sekso ir pinigų (tik ne darbo, nemeluokit!), kuris klajoja velniaižin kur, atvirai kalbant, išdavęs Tėvynę. Teisėtai, žinoma. Dabar galite juoktis! Bet juokiasi tas, kas juokiasi paskutinis.

Gal tai aš?!

Viena Seimo narė viename interviu žurnalistui pareiškė: jeigu dėdės kimba prie vaikų, tai kalti ne dėdės, o patys vaikai, kad LAIKU nesikreipė į policiją! GERAS, ar ne?!

Čia, matau, mes taip toli NUGRYBAVOM, kad grybų nerasta. Amen.

Mįslė: didžiulė šalis, okupavusi beveik visą pasaulį karo, porno, smurto ir kt. „žaislais“, bet klaikiai bijanti savo šešėlio! Kas?!

Pagalbinis neatsakymas: tikrai ne Rusija!

Šūkis: „Į Europą – rauti ropę!“

Belieka prisiminti pasaką apie ropės rovimą. O ypač paskutinę „rovikę“ – pelytę!

Rašytojas – tai kalbos kaubojus! Juk reikia sumanumo, drąsos ir jėgos pagauti, sutramdyti ir valdyti laukinius žodžius kaip žirgus. Tikra tiesa.

Skelbimas: „Parduodamas požeminis garažas gūdžioje girioje. Netoli Tvin Pakso miestelio, Tauragės r. Privažiavimas vienkartinis. Amžinam. Galima kartu su giminėmis. Skelbimas galioja iki Pasaulio pabaigos, t. y. iki Seimo rinkimų. P. S. Paskui bus per vėlu!“

Rašyti komentarą

Turite prisijungti, jei norite komentuoti.